Dopravní omezení:
Hradčanská - Strossmayerovo náměstí: krátkodobé přerušení provozu tramvají

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek

Dotčené linky
1, 8, 12, 25, 26, 41 X1

Popis události

Z důvodu údržby tramvajové trati dochází v sobotu 23. července 2022 od 7.00 hodin do 18.00 hodin ke krátkodobému přerušení provozu tramvají v úseku Hradčanská – Strossmayerovo náměstí.

Změny tras tramvajových linek

  • Linky číslo 1 a 25 jsou v úseku Hradčanská – Strossmayerovo náměstí odkloněny přes zastávky Chotkovy sady, Malostranská a Čechův most.
  • Linka číslo 8 je rozdělena na dvě části:
    • ve směru od Starého Hloubětína je ze zastávky Strossmayerovo náměstí odkloněna přes zastávku Veletržní palác do obratiště Výstaviště,
    • ve směru od Nádraží Podbaba je zkrácena do zastávky Hradčanská.
  • Linka číslo 12 je v úseku Malostranská – Strossmayerovo náměstí odkloněna přes zastávku Čechův most.
  • Linka číslo 26 je v úseku Hradčanská – Dlouhá třída odkloněna přes zastávky Chotkovy sady, Malostranská a Čechův most.
  • Linka číslo 41 je v úseku Královský letohrádek – Strossmayerovo náměstí odkloněna přes zastávky Malostranská a Čechův most (provoz pouze v uvedeném směru)

Změny v zastávkách tramvají

Zřizuje se obousměrně zastávka Malostranská na nábřeží Edvarda Beneše.

Náhradní doprava

Zavedena je náhradní autobusová doprava X1 v trase Hradčanská Letenské náměstí Strossmayerovo náměstí.

Při krátkodobých výlukách v tramvajovém provozu nelze bohužel zajistit plnohodnotné informace na zastávkách. Aktuální informace o přesných časech odjezdů při krátkodobých změnách provozu lze vždy získat v aplikaci Vyhledávání spojení po zadání příslušného data.

Dokumenty ke stažení

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup