Dopravní omezení:
Vítězné náměstí - Divoká Šárka: krátkodobé přerušení provozu tramvají

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Odklon, Náhradní doprava

Dotčené linky
20, 26

Popis události

Z důvodu údržby tramvajové trati dochází v sobotu 4. června 2022 od 8.30 hodin do 14.00 hodin k obousměrnému přerušení provozu tramvají v úseku Vítězné náměstí – Divoká Šárka.

Změny tras tramvajových linek

  • Linka číslo 20 je ve směru z centra ze zastávky Hradčanská odkloněna přes zastávky Prašný most a Vozovna Střešovice do zastávky Malovanka.
  • Linka číslo 26 je ve směru z centra ze zastávky Vítězné náměstí odkloněna do obratiště Nádraží Podbaba.

Náhradní doprava

V trase Divoká Šárka – Nádraží Veleslavín – Bořislavka – Vítězné náměstí – Dejvická – Bořislavka – Nádraží Veleslavín – Divoká Šárka je zavedena náhradní autobusová doprava číslo X26.

Na toto opatření navazuje obousměrné přerušení provozu tramvají již jen v úseku Červený Vrch – Divoká Šárka (v sobotu 4. června 2022 od 14.00 hodin do 18.00 hodin).

 

Při krátkodobých výlukách v tramvajovém provozu nelze bohužel zajistit plnohodnotné informace na zastávkách. Aktuální informace o přesných časech odjezdů při krátkodobých změnách provozu lze vždy získat v aplikaci Vyhledávání spojení po zadání příslušného data.

Dokumenty ke stažení

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup