Dopravní omezení:
Jilemnická: dočasná změna trasy a zastávek autobusů

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek

Dotčené linky
159

Popis události

Z důvodu rekonstrukce komunikace v ulici Jilemnické dochází od pondělí 6. června 2022 (od zahájení denního provozu) do úterý 14. března 2023 k dočasné změně trasy a zastávek pro linku číslo 159.

Změna trasy

  • Ve směru Vinoř je linka vedena do zastávky Sportovní centrum Kbely beze změny a následně ulicemi Toužimská, Semilská, Železnobrodská, Bakovská, Toužimská, Semilská, Bohdanečská a dále po své trase.
  • Ve směru Letňany je linka vedena do zastávky Ctěnický zámek beze změny a následně ulicemi Bohdanečská, Semilská, Toužimská, Bakovská, Železnobrodská, Semilská, Toužimská a dále po své trase.

Změna zastávek

  • V obou směrech se ruší zastávky Jilemnická, Pod Nouzovem a Ctěnice.
  • Ve směru Vinoř se přemisťuje zastávka Bakovská, a to z ulice Toužimské do ulice Bakovské, do zastávky linky číslo 182 směr Vinoř.
  • V obou směrech se v ulici Semilské mezi zastávkami Bakovská a Ctěnický zámek zřizují zastávky Sovenická, Zamašská a Kbelský hřbitov (v zastávkách linky číslo 182).

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup