Dopravní omezení:
Ke Kříži: dočasná změna trasy a zastávek autobusů

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek

Dotčené linky
213, 228, 325

Popis události

Z důvodu výstavby nové lávky přes ulici Ke Kříži dochází v sobotu 12. března 2022 (od zahájení do ukončení denního provozu) k dočasné změně trasy a zastávek pro linky číslo 213, 228 a 325.

Opatření pro linku číslo 213

  • Ve směru Želivského je linka vedena do zastávky Nové Náměstí beze změny a následně ulicemi Přátelství, náměstí Protifašistických bojovníků, U Starého mlýna, Lnářská, K Dálnici, Ke Kříži, K Dálnici a dále po své trase.
  • Ve směru Nádraží Uhříněves je linka vedena do zastávky K Pitkovičkám beze změny a následně ulicemi K Dálnici, Lnářská, U Starého mlýna, náměstí Protifašistických bojovníků, Přátelství a dále po své trase.
  • V obou směrech se ruší zastávky Ke Kříži.
  • V obou směrech se mezi zastávkami Nové náměstí a K Pitkovičkám, respektive K Pitkovičkám a Nové náměstí zřizují zastávky Lnářská, a to v ulici K Dálnici, v pravidelných zastávkách linky číslo 228 (směr Benice), respektive (směr Nádraží Uhříněves, respektive Poliklinika Malešice).

Opatření pro linky číslo 228 a 325

Linky jsou vedeny přes zastávky Nové náměstí (2. zastávka ve směru z centra) a U Mlejna (obousměrně).

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup