Dopravní omezení:
Karlovo náměstí - Lazarská a Jiráskovo náměstí - Lazarská (v uvedeném směru): krátkodobé přerušení provozu tramvají

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Ostatní, Změna trasy

Dotčené linky
2, 3, 5, 6, 14, 18, 22

Popis události

Z důvodu údržby tramvajové trati dochází v sobotu 8. ledna 2022 od 8.00 hodin do 20.00 hodin ke krátkodobému přerušení provozu tramvají v úseku Karlovo náměstí – Lazarská a Jiráskovo náměstí – Lazarská (pouze v uvedeném směru).

Změny tras tramvajových linek (v uvedeném směru)

  • Linka číslo 2 je v úseku Palackého náměstí – Národní divadlo odkloněna přes zastávku Jiráskovo náměstí.
  • Linka číslo 3 je v úseku Palackého náměstí – Lazarská odkloněna přes zastávky Jiráskovo náměstí, Národní divadlo a Národní třída.
  • Linka číslo 5 je v úseku Jiráskovo náměstí – Lazarská odkloněna přes zastávky Národní divadlo a Národní třída.
  • Linka číslo 6 je v úseku Karlovo náměstí – Lazarská odkloněna přes zastávky Moráň, Palackého náměstí, Jiráskovo náměstí, Národní divadlo a Národní třída.
  • Linka číslo 14 je v úseku Albertov – Lazarská odkloněna přes zastávky Výtoň, Palackého náměstí, Jiráskovo náměstí, Národní divadlo a Národní třída.
  • Linka číslo 18 je v úseku Albertov – Národní divadlo odkloněna přes zastávky Výtoň, Palackého náměstí a Jiráskovo náměstí.
  • Linka číslo 22 je v úseku Karlovo náměstí – Malostranská odkloněna přes zastávky Moráň, Palackého náměstí, Jiráskovo náměstí, Národní divadlo a Staroměstská.

Náhradní doprava

Náhradní autobusová doprava není zavedena.

Při krátkodobých výlukách v tramvajovém provozu nelze bohužel zajistit plnohodnotné informace na zastávkách. Aktuální informace o přesných časech odjezdů při krátkodobých změnách provozu lze vždy získat v aplikaci Vyhledávání spojení po zadání příslušného data.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup