Dopravní omezení:
Trocnovská: dočasná změna trasy a zastávek autobusů

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek

Dotčené linky
133, 135, 175, 207, 908, 909

Popis události

Z důvodu opravy vozovky v ulici Trocnovské dochází od pondělí 15. listopadu 2021 (od zahájení denního provozu) do ukončení nočního provozu v neděli 5. prosince 2021 k dočasné změně trasy a zastávek pro linky číslo 133, 135, 175, 207, 908 a 909.

Opatření pro linky číslo 133 a 175

Změna trasy

Ve směru Florenc jsou linky vedeny do zastávky U Památníku beze změny a následně ulicemi Husitská, Wilsonova, Ke Štvanici a Křižíkova do výstupní zastávky.

Změna trasy od soboty 4. prosince 2021 (od zahájení denního provozu)
Ve směru Sídliště Malešice, respektive Háje je linka vedena z nástupní zastávky Florenc ulicemi Ke Štvanici, Křižíkova, Na Florenci, Havlíčkova, Husitská a dále po své trase.

Změna zastávek

  • Ve směru Florenc se ruší zastávka Pernerova.
  • Ve směru Sídliště Malešice, respektive Háje se ruší zastávka Pernerova Platné od zahájení denního provozu v sobotu 4. prosince 2021

Opatření pro linku číslo 135

Změna trasy

  • Ve směru Florenc je linka vedena do zastávky Náměstí Winstona Churchilla beze změny a následně ulicemi Italská, Seifertova, Wilsonova, Ke Štvanici, Sokolovská, Na Florenci, Křižíkova a Ke Štvanici do výstupní zastávky.
  • Ve směru Chodov je linka vedena po pravidelné trase.
Změna trasy od soboty 4. prosince 2021 (od zahájení denního provozu)
Ve směru Chodov je linka vedena z nástupní zastávky Florenc ulicemi Ke Štvanici, Sokolovská, Na Poříčí, Havlíčkova, Hybernská, Seifertova a dále po své trase.

Změna zastávek

  • Ve směru Florenc se ruší zastávka Pernerova.
  • Ve směru Chodov se ruší zastávka Pernerova.Platné od zahájení denního provozu v sobotu 4. prosince 2021
  • Ve směru Chodov se přemísťuje nástupní zastávka Florenc z ulic Křižíkovy do ulice Ke Štvanici, do zastávky autobusové linky H1 (pro tělesně postižené).

Opatření pro linky číslo 207, 908 a 909

Změna trasy

Ve směru Staroměstská, respektive Jinonice, respektive Suchdol jsou linky vedeny do zastávky U Památníku beze změny a následně ulicemi Husitská, Wilsonova, Ke Štvanici, Sokolovská, Na Florenci, Křižíkova, Ke Štvanici a dále po svých trasách.

Změna trasy od soboty 4. prosince 2021 (od zahájení denního provozu)
Ve směru Ohrada, respektive Klánovice, respektive Sídliště Rohožník jsou linky vedeny do zastávky Florenc beze změny a dále ulicemi Ke Štvanici, Křižíkova, Na Florenci, Havlíčkova, Hybernská, Husitská a dále po svých trasách.

Změna zastávek

  • Ve směru Staroměstská, respektive Jinonice, respektive Suchdol se ruší zastávka Pernerova.
  • Ve směru Ohrada, respektive Klánovice, respektive Sídliště Rohožník se ruší zastávka Pernerova Platné od zahájení denního provozu v sobotu 4. prosince 2021

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup