Dopravní omezení:
I. P. Pavlova - Otakarova: krátkodobé přerušení provozu tramvají

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek, Odklon, Náhradní doprava

Dotčené linky
6, 11, 96

Popis události

Z důvodu údržby tramvajové trati docházív noci z úterý 19. října 2021 (od 20.40 hodin) na středu 20. října 2021 (do 4.40 hodin) k přerušení provozu tramvají v úseku I. P. Pavlova – Otakarova (pouze v uvedeném směru).

Změny tras tramvajových linek (v uvedeném směru)

  • Linky číslo 6 a 96 jsou v úseku Karlovo náměstí – Otakarova odkloněny přes zastávky Moráň, Albertov a Svatoplukova.
  • Linka číslo 11 je v úseku I. P. Pavlova – Náměstí Bratří Synků odkloněna přes zastávky Náměstí Míru, Ruská, Čechovo náměstí, Bohemians, Nádraží Vršovice a Otakarova.

Náhradní doprava

  • V denním provozu je v trase I. P. Pavlova – Bruselská – Otakarova – Náměstí Bratří Synků (pouze v uvedeném směru) zavedena náhradní autobusová doprava číslo X11.
  • V nočním provozu je v trase Karlovo náměstí – Štěpánská – I. P. Pavlova – Bruselská – Otakarova (pouze v uvedeném směru) zavedena náhradní autobusová doprava číslo X96.

 

Při krátkodobých výlukách v tramvajovém provozu nelze bohužel zajistit plnohodnotné informace na zastávkách. Aktuální informace o přesných časech odjezdů při krátkodobých změnách provozu lze vždy získat v aplikaci Vyhledávání spojení po zadání příslušného data.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup