Dopravní omezení:
Dobřejovice a Herink: dočasná změna v provozu autobusů

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Změna trasy a zastávek, Změna trasy

Dotčené linky
363

Popis události

Z důvodu výstavby okružní křižovatky dochazí od soboty 25. září 2021 (od zahájení denního provozu) do pátku 29. října 2021 (do ukončení denního provozu) do časné změně trasy a zastávke v Dobřejovicíh a Herinku.

Z DŮVODU DŘÍVE UKONČENÝCH STAVEBNÍCH PRACÍ A ZAHÁJENÍ 2. ETAPY JE VÝLUKY UKONČENA V PÁTEK 29. ŘÍJNA 2021 V 20:15 HOD.

  • Ve směru Modletice, respektive Velké Popovice, Todice, pro spoje pravidelně vedené přes zastávky Dobřejovice, Jesenická a Herink je linka vedena do zastávky Dobřejovice, Čestlická po své trase a dále vlevo Košumberk, v Herinku K Herinku a dále po své trase.
  • Ve směru Opatov pro spoje pravidlně vedené přes zastávky Herink a Dobřejovice, Jesenická je linka vedena do zastávky Herink po své trase a dále Hlavní, K Herinku, Košumberk, Čestlická a dále po své trase.
  • Spoje pravidelně vedené z Modletic přímo do Dobřejovic jsou v Dobřejovicích z ulice Košumberk vedeny ulicí Čestlická (bez zajížedění a otáčení v ulici Na Návsi) a dále po své trase.
  • V obou směrech se ruší zastávka Dobřejovice, Jesenická
  • Ve směru Herink (pouze pro spoje přes něj jedoucí) se přemísťuje zastávka Dobřejovice, Na Návsi z ulice Na Návsi do ulice Košumberk, do stávající zastávky pro vybrané spoje ve směru Modletice.
  • Ve směru Opatov se přemísťuje zastávka Dobřejovice, Na Návsi v ulice Na Návsi do ulice Košumberk, proti stávající zastávce ve směru Modletice.

 

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup