Dopravní omezení:
Ohrada - Spojovací: krátkodobé přerušení provozu tramvají

Platnost

Ukončeno
Poslední aktualizace:

Typ události: Odklon, Náhradní doprava, Změna trasy

Dotčené linky
1, 5, 9, 11, 98

Popis události

Z důvodu údržby tramvajové trati dochází od soboty 25. září 2021 (přibližně od 4.30 hodin) do neděle 26. září 2021 (do 20.00 hodin) k obousměrnému přerušení provozu tramvají v úseku Ohrada – Spojovací.

Změny tras tramvajových linek

  • Linka číslo 1 je ve směru od Sídliště Petřiny ze zastávky Krejcárek odkloněna do zastávky Biskupcova, odkud pokračuje jako linka číslo 5 směr Sídliště Barrandov.
  • Linka číslo 5 je ve směru od Sídliště Barrandov zkrácena do zastávky Biskupcova, odkud pokračuje přes zastávku Krejcárek jako linka číslo 1 směr Sídliště Petřiny.
  • Linky číslo 9 a 98 jsou ve směru ze Sídliště Řepy ze zastávky Biskupcova odkloněny přes zastávku Krejcárek do zastávky Palmovka (výstup v Sokolovské ulici, nástup v ulici Na Žertvách).
  • Linka číslo 11 je ve směru od zastávky Muzeum ze zastávky Biskupcova odkloněna přes zastávky Krejcárek, Palmovka a Multiaréna Praha do zastávky Nádraží Libeň.

Náhradní doprava

V trase Biskupcova – Ohrada – Spojovací je zavedena náhradní autobusová doprava. V denním provozu linka číslo X9, v nočním provozu linka číslo X98.

 

Při krátkodobých výlukách v tramvajovém provozu nelze bohužel zajistit plnohodnotné informace na zastávkách. Aktuální informace o přesných časech odjezdů při krátkodobých změnách provozu lze vždy získat v aplikaci Vyhledávání spojení po zadání příslušného data.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Další informace o mimořádné události, nebo dopravním omezení poskytne telefonická Infolinka dopravního podniku na čísle 296 19 18 17.

Otevřít popup