DPP si připomíná 120 let předplatních časových jízdenek v pražské MHD

Brožura

Praha, 25. ledna 2018 – Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) si v měsíci lednu připomíná 120. výročí předplatních časových jízdenek v pražské MHD. Od počátku své existence se tehdejší Elektrické podniky královského hlavního města Prahy (dnešní DPP) snažily pro cestující zavádět různé jízdní výhody. Během desetiletí, kdy vznikla celá řada různých druhů předplatních jízdenek, se také jejich podoba a vzory několikrát zásadně změnily. DPP u příležitosti tohoto historického výročí připravil tematickou výstavu ve stanici metra Florenc a v těchto dnech spustil do prodeje speciální brožuru, věnující se předplatním jízdenkám v hlavním městě.

webmaster, 25.1.2019, celý článek DPP si připomíná 120 let předplatních časových jízdenek v pražské MHD

DPP vlajky – Foto 1 (JPG: 1,7 MB)

Praha, 25. ledna 2019 – V posledních dnech v tisku proběhly informace o údajně nevýhodných dodatcích ke smlouvám Dopravního podniku hl. m. Prahy (DPP) se společností České teplo. Taktéž bylo podáno v předminulém týdnu na Městské státní zastupitelství v Praze trestní oznámení na bývalého a současného člena představenstva DPP. Toto oznámení bylo zveřejněno. DPP považuje za nutné uvést některé skutečnosti uvedené jak v tisku, tak v těchto trestních oznámeních, na pravou míru.

webmaster, 25.1.2019, celý článek DPP ušetřil na změně smlouvy s Českým teplem jen za první rok téměř sto miliónů korun

Foto I

Praha, 3. ledna 2019 – Pro velký zájem návštěvníků Dopravní podnik hl. m. Prahy otevírá Muzeum MHD pro veřejnost i v zimních měsících. Již tuto sobotu od 9 hodin se tak můžete přijít podívat, jak se cestovalo v Praze od 19. století! Muzeum bude otevřeno každý víkend od 5. ledna do 31. března, a to vždy od 9 do 17 hodin. Na návštěvníky čeká více než čtyřicet historických vozidel a mnoho dalších exponátů – modelů, fotografií, historických dokumentů, jízdenek, plánků.

webmaster, 4.1.2019, celý článek DPP si pro veřejnost připravil novinku: Muzeum MHD bude letos poprvé otevřeno i v zimě

DPP Budova Název

Praha 21. prosince 2018 – Představenstvo Dopravního podniku hl. m.  Prahy (DPP) včera na svém mimořádném zasedání rozhodlo o vyplacení mimořádné odměny pro své zaměstnance v souhrnné výši 20 milionů korun (bez zákonných odvodů). Zaměstnanci se na ně mohou těšit ve svých lednových výplatách.

webmaster, 21.12.2018, celý článek DPP odmění své zaměstnance mimořádnými odměnami v souhrnné výši 20 milionů korun

Petr Witowski se stal novým generálním ředitelem DPP

Sídlo DPP – Foto 3 (JPG: 2,17 MB)

Praha 20. prosince 2018 – Představenstvo Dopravního podniku hl. m. Prahy (DPP) dnes na svém mimořádném zasedání zvolilo nového předsedu představenstva Petra Witowského, jemuž byla svěřena pozice generálního ředitele DPP, a to od dnešního dne (tj. 20. 12. 2018). Dále došlo k rozdělení odborných působností v rámci představenstva, kdy nového člena představenstva Filipa Tuláka představenstvo pověřilo vykonáváním pozice investičního ředitele DPP a Jana Šurovského pozicí technického ředitele. Nahradili tak Martina Gillara a Tomáše Kaase a zaplnili jedno dosud neobsazené místo v představenstvu. Jiří Špička, personální ředitel DPP a Ladislav Urbánek, dopravní ředitel DPP zůstávají nadále členy představenstva.

webmaster, 20.12.2018, celý článek Petr Witowski se stal novým generálním ředitelem DPP

Historická tramvaj s Betlémským světlem vyjede tuto sobotu

Foto_1

Praha, 18. prosince 2018 – Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) vypraví v sobotu 22. prosince 2018 v odpoledních hodinách historickou tramvaj, ve které bude již tradičně možné připálit si z lucerničky Betlémské světlo do svých domovů či obdržet pamětní kartičku.

webmaster, 18.12.2018, celý článek Historická tramvaj s Betlémským světlem vyjede tuto sobotu

Před Vánocemi potěší cestující v pražském metru živá hudba

Praha 11. prosince 2018 – Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) připravil pro veřejnost v předvánoční době již tradiční akci „Nalaďte se v metru také o Vánocích“. Letos už posedmé si posluchači v metru mohou vychutnat vánoční sérii hudebních vystoupení. Zaznějí především písně s vánoční tematikou např. v provedení Kühnova dětského sboru. Hudební akce se bude konat ve čtvrtek 13. prosince 2018 od 16:00 do 18:45 ve vestibulech stanic metra Florenc C a Muzeum A/C.

webmaster, 11.12.2018, celý článek Před Vánocemi potěší cestující v pražském metru živá hudba

Sídlo DPP – Foto 2 (JPG: 2,76 MB)

Praha, 11. prosince 2018 – Na základě výsledků voleb členů dozorčí rady Dopravní podniku hl. m. Prahy (DPP) z řad zaměstnanců DPP bylo zvoleno celkem pět nových členů. Dle pořadí jsou novými členy: Oldřich Schneider, Jiří Obitko, Jan Holub, Tomáš Novotný a Josef Buriánek, a to s platností od 30. 11. 2018. Dozorčí rada DPP má tak plný počet, tj. 15 členů.

webmaster, 11.12.2018, celý článek Personální změny v dozorčí radě DPP. Nově bylo zvoleno 5 členů z řad zaměstnanců

« 1 2 3 4 5 ... 100 »

• Fanshop DPP